Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Κουτσομπολιό




Πω πω περιπτωσάραααααα!! Όταν σου λέω ότι άμα κάνεις στραβή έστω και σε ένα μυρμήγκι, τα σύμπαντα στη στήνουνε στη γωνία, ακούνε όλα όσα λες, σε παρακολουθούν και αρκεί μία τόση δα μαλακιούλα ώστε μια ωραία μέρα να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σου, εσύ δε με πιστεύεις!

Τί νόμιζες, ότι ολόκληρο σύμπαν και πλανήτες δε θα διέπονταν από το Δίκαιο και το Σωστό; Πόσες φορές δεν έχεις δει να τιμωρούνται αισχρά κάποιοι που κάποτε σε πειράξανε; Θα μου πεις, κι οι άλλοι; Αυτοί που δεν τιμωρήθηκαν; Υπομονή θα σου πω. Εσύ κυρία με Κ κεφαλαίο κι άσε το σύμπαν να τους στρώσει (… ή άσε το μυαλό τους να τους στρώσει – μερικές φορές βλέπεις δε χρειάζεσαι νομοτέλειες, αν κάποιος έχει ανεπαρκή εγκέφαλο ΔΕ γίνεται να μη τη φάει κάποτε τη φόλα και να μάθει μια και καλή).


Πάμε τώρα στο δια ταύτα γιατί χωρίς παραδείγματα εγώ δεν:
Έμαθα ότι μια γνωστή μου που ας τη λέμε Μαρία και η αδελφή της, ας τη λέμε Μαρία2 με δύο χρόνια διαφορά μόνο, φλέρταραν χωρίς να το ξέρουν το ίδιο αγόρι, ας τον λέμε Μανώλη και ο Μανώλης τα έφτιαξε και με τις δύο χωρίς να ξέρει κι αυτός τίποτα και οποία ειρωνεία, συναντήθηκαν χθες βράδυ και οι τρεις τους έξω από το σπίτι του Μανώλη που έκανε τον άρρωστο και στις δύο γκόμενες για να βγει με φίλους του. Ουφ. Οι δύο αδελφές λέει δεν πρόλαβαν να πουν κουβέντα γιατί ο Μανώλης έξαλλος τις διαολόστειλε φωνάζοντας ότι του την στήσανε, ότι είναι ανώμαλες, ότι αυτός είναι σοβαρός και άλλα φοβερά. Έφυγαν τα κορίτσια και ο κύριος ξεκίνησε τη βόλτα του σα να μην τρέχει τίποτα.

Και ξέρεις τί έγινε μετά; Τον τρέχανε στα νοσοκομεία όπου έμεινε 10 μέρες στην εντατική γιατί μέθυσε και την έπεσε σε κοπέλα που συνοδευόταν.

Τί μας λέει αυτό; Ότι άμα το παίζεις πηδίκουλας και άνετος, είτε από τα σύμπαντα θα το βρεις είτε από την κεφάλα σου, πάντως μια φορά θα το πληρώσεις ακριβά. Βέβαια εάν πάσχεις από οξεία ανεγκεφαλίτιδα παίζει να την πληρώσεις ακριβότερα αλλά όλα αυτά έχουν να κάνουν με τη θέση των πλανητών, την αύρα, τον ωροσκόπο και το ζώδιό σου, μη τα ξαναλέμε να χαρείς.

[Πάντως μένω σε γειτονιά – θησαυρό άμα μιλάμε για τελείως άκυρες καταστάσεις!]

***katina mode off***

:P




14 σχόλια:

Ελευθερία Αραβανή είπε...

τι ωραία πράγματα που γίνονται, όπως στα σήριαλ....life is beautiful!!!

Skouliki είπε...

ελα βρε φιλεναδα ...:)

δωσε καμια συντεταγμενη να μπουμε στο κλαμπ της γειτονιας

φιλακι

το φτυαράτσι είπε...

Τυχερός ήταν!Γιατί αμα μου το έκανε σε εμένα εγώ θα τον ευνούχιζα!Χαχα!Την κουληνύχτα μου!!!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Θα συμφωνήσω με το φτυαράτσι πο πάνω..
Εχεις και τζάμπα θέαμα, πάρε μια κοκα κόλα κι ένα ποπ κορν κι απόλαυσέ το!!! :P

Mania είπε...

ωχ! Τί έγινε ρε παιδιά και γέμισε κόσμο η γειτονιά;

Κουτσομπολίτσες χεχε!

Μισό να πιω μια γουλιά καφέ (γιατί παίζει ξενύχτι και σας απαντώ).

me/ veeeeeery happyyyyyy :)

Mania είπε...

Ελευθερία άσε να μην πιάσω τα γκομενιακά των κολλητών γιατί θα φρίξεις! (προς το παρόν περιμένω την άδειά τους και να δεις τί έχει να γίνει) ;)

Skouliki είναι μια πολύ μαγική γειτονιά για να την προδώσω έτσι απλά! :P

Φτυαράτσι και εγώ αυτό ακριβώς είπα! νύχτες! :)

Γυάλινο δάκρυ και τί νομίζεις ότι κάνω δηλαδή; χε! :D

Καλώς ήρθατε!!!!

Ράθυμος είπε...

mania πολύ απλά ... είμαστε κατασκευασμένοι έτσι! Έτσι θεωρουμαστέ επιτυχημένοι απο τους υπόλοιπους ανδρές, αλλά και απο εσάς τις γυναίκες!

Για να καταλάβεις,στην ιστορία που ανέφερες, βάλε στην θέση του "διπλό ταμπλό" μια γυναίκα και στις θέσεις "πουκάμισσα" δύο άντρες, ε, σου λέω οτι οι περισσότερες γυναίκες θα την χαρακτηρίσουν ΤΣΟΥΛΑ, ενώ στην αντίστοιχη περίπτωση με την φίλη σου τον "γαμίκο" οι άντρες πρώτο πράγμα που θα πουν είναι Μάγκας και μη σου πω θα τον ζηλέψουν κιόλας...


Άρε τυχεροι που υπάρχουν στον κόσμο!

patsiouri είπε...

Πες τα Χρυσόστομη!
Εντωμεταξύ έκανα μαλακία, ήρθες στο μπλόγκ και αντί να σε καλωσορίσω σε πέρασα για άλλη Μάνια που μιλούσα παλιά και είχε φύγει εκτός Ελλάδας!
Σόρι!!!

γυάλινο δάκρυ είπε...

ράθυμε δεν είστε κατασκευασμένοι έτσι, έτσι θέλετε να νομίζετε ότι είστε και να λέτε ότι είστε για να μην αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας! Εγώ και μία γυναίκα θα τη χαρακτήριζα τσούλα αν κοροϊδεύει τους άντρες, αλλά το ίδιο χαρακτηρίζω και τους άντρες που κοροϊδεύουν τις γυναίκες. Και δεν έχω γνωρίσει καμία γυναίκα ως τώρα που να θεωρεί επιτυχημένο έναν τέτοιο άντρα. Τέτοιους άντρες τους θέλουμε κι εμείς μόνο για τον ίδιο λόγο που θέλετε κι εσείς μια τέτοια γυναίκα, για ένα κρεβάτι και άντε γεια.
Καλό μεσημέρι σου μεσημέρι! Και σε σένα Μάνια!

υγ. Τα παραπάνω δεν τα είπα ούτε με επιθετική ούτε με εχθρική διάθεση, απλά εξέφρασα μια γνώμη. Για να μην παρεξηγούμαστε, οκ;

γυάλινο δάκρυ είπε...

Και βλέπω ότι έχεις και μεταφυσικές ανησυχίες.. Πού ήσουνα τόσο καιρό;!;!

Ράθυμος είπε...

Είμαστε διαφορετικοί απο κούνιας! Μεσα στην διαφορά αυτή των δύο φύλων, υπάρχει ακι αυτή της διαφοράς μεταξύ ανδρων κι γυναικών!
Αν ορισμένες οι ορισμένοι δεν έχουν την στοιχειώδη αξιοπρέπεια-ευθεία για να αντιληφθούν οτι είναι τενέκεδάκια στο αμάξι της "αγάπης" τους...καλά να πάθουν!


Είμαστε τόσο ίδιοι, αλλά ταυτόχρονα τοσο διαφορετικοί!...

Δεν είναι απόφθευγμα της δικής μου ζωής, αλλά μου αρέσει σαν ιδέα!

Γυάλινο δάκρυ, δηλαδή αφου δεν είμαστε διαφορετικά καταστκευασμένοι, γιατί δεν έχουμε limit up Κ λιμιτ down ορμονών δύο φορες το μήνα;(Η παραπάνω ερώτηση μου θυμίζει το σεξιστικό ανέκδοτο, "Γιατί τα κοκόρια δεν έχουν χέρια...;!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Δεν είπα ότι δεν είμαστε διαφορετικοί. Άλλο το είμαστε ίδιοι και άλλο το είμαστε ίσοι.

Mania είπε...

Πατσιούρι μου, ευχαριστώ κοριτσάρα μου και δεν πειράζει καθόλου! Τιμή μου που με επισκέφθηκες (τί τέλειο που είναι το μπλογκ σου!!!) :D

Ράθυμε και γυάλινο δάκρυ, κάτω απ΄τους πλανήτες είμαστε όλοι ίσοι. Μόλις φύγει ο Άρης πάνω απ΄τα κεφάλια μας θα δείτε τί καλά που θα λέτε, τσάμπα λερώνετε το κάρμα σας! :P

Mania είπε...

(αυτό το σχόλιο είναι για να κάνω τα σχόλια 14 γιατί με τη γκαντεμιά που με δέρνει αυτές τις μέρες δε το 'χω απίθανο να πέσει ο μπλόγκερ στο κεφάλι μου! Άκου, 13 σχόλια! Μπρρρρ!!!)