Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Όλοι έχουν μια γνώμη...




Το κακό με τα κορίτσια της ηλικίας μου είναι ότι σχεδόν κανείς δε μας παίρνει στα σοβαρά και όταν έρθει εκείνη η αποφράδα στιγμή που δε πάει άλλο και πρέπει να ακούσουν τη γνώμη μας, τότε πέφτουν απ΄ τα σύννεφα. Λες και είμαστε τόσο καιρό στην ηλικία των 5 και μόλις είχαμε μια ευφυή αναλαμπή. Τέτοιες χαρές κάνουνε. Ό,τι κι αν πούμε τους μοιάζει πυρηνική φυσική. Νομίζουν όλοι βλέπετε, ότι είμαστε τίποτα Μπρίτνεϊ να πάμε να γκαστρωθούμε με τον πρώτο τυχόντα που παντρευτήκαμε στο τρίμηνο ή ότι δε κάνουμε τίποτα άλλο όλη μέρα απ΄ το να ντυνόμαστε ή να βαφόμαστε!

Όχι σας λέω, τα βασικά τα ξέρουμε και έχουμε και συγκεκριμένη άποψη. Μόνο που επιλέγουμε να μην την πούμε γιατί πολύ απλά κανείς δε μας ρωτά. Ήρθε κανείς να με ρωτήσει για το θρύλο και δε του 'πα; Ήρθε κανείς να μάθει τη γνώμη μου για την κρίση των Χρηματιστηρίων; Θέλει κανείς να του κάνω ανάλυση της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης;
Όοοοχι, όλοι θέλουν να μάθουν πώς θα τα πάνε φέτος στα αισθηματικά τους, πότε θα 'χουν ανάδρομο, τί χρώμα είναι η αύρα τους και πώς πάει το τσι.
Αλλά θέλετε δε θέλετε εγώ θα τα πω – γιατί άλλωστε έκανα το μπλογκάκι μου νομίζετε;

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
1. σε ένα... δύο... τρία τέρμινα θα έχουμε εκλογές
2. τα χρηματιστήρια μια θα ανεβαίνουν, μια θα πέφτουν
3. ο θρύλος θα σαρώσει φέτος
και τέλος, αχ πολύ τέλεια είναι τα καρώ που γέμισαν οι βιτρίνες. Όλα θα τα πάρω, όλα! :P



Δεν υπάρχουν σχόλια: