Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Σικάγο γίναμε!

Ε ντεπουτάρισα! Ε !@ ! Μεγαλεία! Τύφλα να έχει η Αλίκη. Ευτυχώς που το κάθισμα σταυροπόδι χαρίζει. Χαρίζει τρελά. Και σκηνοθετικά όμως ε? Αυτά είναι πλάνα. Κούκλα την έβγαλα την δικιά σου. Της πάνε και πίσω τα μαλλιά.
Παρένθεση: είναι μεγάλη υποκρίτρια η φίλη μου που σας λέει ότι δεν της αρέσουν τα ταρώ, με έπρηξε να της τα ξαναρίξω, 6 φορές. Όπως με έχουν με έχουν πρήξει και οι μέσα...οι φίλοι της Ουρανίας.

… μεγάλα γεγονότα σήμερα αλλά και κουτσομπολιό…χεχε!
Σας γράφω από το δωμάτιό μου γιατί με έχουν κυριολεκτικά εξορίσει από το υπόλοιπο σπίτι αυτές τις μέρες. ΔΕ φαντάζεστε τι χαμός γίνεται μέσα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ με την Ουρανία και τους φίλους της!!! Ούτε το επιτελείο του Ομπάμα να ήταν, όλη μέρα opinion polls, ποσοστά και άγιος ο θεός. Ένας τρελός χθες, μου ζήτησε να του ρίξω τα ταρώ για κάθε κρίσιμη πολιτεία. Εν τω μεταξύ εδώ και μέρες έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το βράδυ των εκλογών, δεν έχω καταλάβει ακριβώς που θα το γιορτάσουν αλλά φτιάχνουν σημαιάκια και μπανεράκια.

Άντε να τελειώσουν οι κωλοεκλογές γιατί έχει πάθει υστερία η Ουρανία με όλο αυτό. Επίσης, δε μπορώ να καταλάβω γιατί ανησυχεί αφού ο τύπος κερδίζει. Ούτε μπορώ να καταλάβω γιατί νομίζει η κακομοίρα ότι ο Ομπάμα θα τα αλλάξει όλα για την Αμερική. Εδώ ο κόσμος καίγεται....Γι’ αυτό δε της λέω πολλά πολλά για αυτά που βλέπω στα Ταρώ για την Αμερική κι όλα αυτά τα άσχημα που δείχνουν τα χαρτιά ότι θα συμβούν εκεί. Χειρότερα κι από τα χρηματιστήρια. Ομπάμα ξεΟμπάμα, κατά διαόλου θα τους πάνε τα πράγματα. Μόνο τα εκατομμύρια άστεγους να δεις δηλαδή, φτάνει. Είδατε χθες που τα ‘ριξα στο σπίτι της Μυρτώς και δε βγαίνει ο Ομπάμα; Αποφάσισα όμως, ότι παίζει να κάνω λάθος γιατί με έστειλε η Ουρανία και πήρα πρόβλεψη και από την Έλενα Ευγενικού για τον Ομπάμα(!). Κυριακή μεσημέρι, άλλη όρεξη δεν είχε γυναίκα, να ασχολείται με τις αμερικανοεκλογές της έλειπε. Τέλος πάντων, να 'ναι καλά, η Έλενα συμφωνεί με τα opinion polls και λέει πως θα βγει.
Ή μάλλον… μισό… θα σας κάνω paste όλη την πρόβλεψη να γουστάρετε…

“Εδώ και πολλούς μήνες η υφήλιος δέχεται έναν βομβαρδισμό πληροφοριών για την προεκλογική εκστρατεία στις Η.Π.Α.. Πρόσωπο αυτής της εκστρατείας αδιαμφισβήτητα ο Μπάρακ Ομπάμα. Στον αστρολογικό του χάρτη φαίνεται πως είναι ένας χαρισματικός ρήτορας και ηγέτης και έχει το πακέτο για να διαχειριστεί μια αυτοκρατορία που βιώνει την μεγαλύτερη κρίση από δημιουργίας της. Θα έλεγα πως είναι περήφανος και ισχυρής θέλησης άνθρωπος αλλά ταυτόχρονα μυστικοπαθής. Θέλει στη ζωή του τη δράση και την ένταση και γενικά του αρέσουν οι προκλήσεις. Τον ηγετικό του ρόλο θα τον υποστηρίξει με πάθος και δεν θα διστάσει μέχρι την ημέρα των εκλογών να δώσει μάχη. Έχει ζήλο και αγάπη για τη ζωή και το ρόλο του τον αναλαμβάνει με πάθος θέλοντας τίμια σαν γνήσιος Λέοντας να κερδίσει τη μάχη.
Ο Ομπάμα έχει διάθεση να εργαστεί και με κάθε τρόπο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Κάποιες στιγμές τόσο στους αντιπάλους όσο και στους συμμάχους του φαίνεται πως κάνει μεγαλεπίβολα και ίσως ανυπόστατα σχέδια. Ο Χειμώνας του 2008 όπως και το καλοκαίρι του ίδιου έτους δείχνει να δέχτηκε ισχυρά πυρά, να αισθάνθηκε έστω και προσωρινά κούραση και εγκατάλειψη από στενό περιβάλλον, αλλά ο δρόμος που έχει επιλέξει έχει μία πορεία που τον περιμένει ακόμα πολύ δουλειά.
Η μάχη των Εκλογών φαίνεται να του δίνει εξουσία αλλά το Δεκέμβρη του 2008 όπως και Αύγουστο με Σεπτέμβριο του 2009 θα πρέπει να επιβληθεί, να τακτοποιήσει θέματα που αφορούν στρατιωτικές επιχειρήσεις, την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ και θα δεχτεί χτυπήματα κάτω από τη ζώνη από Βιομηχάνους και ανθρώπους με οικονομική ισχύ. Η δράση του θα μπορέσει να αποδώσει καρπούς και μακροπρόθεσμα οφέλη για την κοινωνία και οικονομία των ΗΠΑ λίγο πριν λήξη το 2010…”
Τούμπες θα κάνει η Ουρανία απ΄ τη χαρά της μόλις τα διαβάσει! Και όχι τίποτα, αλλά πήγε και πήρε κάτι ρούχα για τη μεγάλη μέρα, μιλάμε ΘΕΑ!!! Κι έχει και μια σωματάρα άλλο πράγμα! Σε τίποτα δεν της έμοιασα, τι αδικίαααααα. Γμτ, πάντως είναι πολύ περίεργο να έχεις θεογκόμενα μαμά. Ζηλεύω και λιγάκι με όλους αυτούς που την περιτριγυρίζουν, πώς να τους δώσω να καταλάβουν ότι τη θέλω μόνο δικιά μου δικιά μου δικιά μουυυυυυυυυυ.

Λες να της κάνω κάνα βουντού, κάνα τσι, να της ρίξω τίποτε μαγικά φίλτρα στο τσάι της να μη μου ξαναφύγει ποτέ, ποτέ ποτέ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: