Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Η σέξι κολλητή μου!




Δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω!!!!!
Αυτά κανονικά τα κάνω εγώ και με κράζετε και με λέτε τσουλάρα και μου κάνετε και κήρυγμα μετά! Ε, λοιπόν φιλενάδα σου αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!
Όταν το αποφασίζεις είσαι πολύ σέξι και έτσι κυρίες και κύριοι, επιβεβαιώνεται η θεωρία μου ότι όλες κρύβουμε μια τσουλάρα μέσα μας =)

Ρε συ, τι κούκλα που είσαι; Α, ρε Βικ τυχερέ! Μιλάμε ουρές θα κάνουν οι γαμπροί μετά από αυτό κι άντε να τους κρατήσεις τώρα. Και μη νομίζεις ότι δε ξέρω τι λέω, ήδη έχω το πρώτο κρούσμα στα χέρια μου. Χεχε…

Καθόμουν που λες στο υπολογιστάκι μου, το rss κοιμόταν, πού να ξέρω ότι ανέβασε νέο βιντεάκι η Μυρτώ; Ε, κι εκεί που χάζευα κι εγώ στο msn, ξαφνικά μπαίνει ένα παιδί απ΄ τη σχολή και μου λέει, η dikiasou.com, κολλητή σου δεν είναι; Ναι του λέω εγώ. Θα της πεις, μου λέει, ότι τη γουστάρω και ότι είναι η πιο σέξι γκόμενα που έχω δει ποτέ μου; Και να παρατήσει τον τελειωμένο που έχει, τέτοια κουκλάρα κι αυτός τρέχει στις Αγγλίες ο ξενέρωτος; Κόκκαλο εγώ. Τι λες παιδί μου του λέω; Ε, άντε να δεις το τελευταίο clip της και θα καταλάβεις, μου λέει.
Έμεινα. Λέω, δε μπορεί η Μυρτώ, η Μυρτούλα, το Μυρτάκι μου να ανέβασε κάτι… σέξι!!! Εδώ τη λέξη «σεξ» της ξεστομίζω και κοκκινίζει. Τρεις μπύρες έχω πιει για να το εμπεδώσω. Χαχαχα!!! Μερικούς ανθρώπους τους έχεις στο μυαλό σου κάπως και όταν δεις μια καινούργια πλευρά τους… μπλοκάρεις.
Τι γαμάτη φίλη που έχω!!!! Μυρτώ μου, το μόνο που μένει είναι σου βρούμε έναν μάνατζερ. Τέτοια επιτυχία οι γόβες σου. Ναι, κι αυτές σχολιάστηκαν αλλά θα στα πω από κοντά.
Μεγάλη επιτυχία σου λέω!

p.s. πάει και τελείωσε. Από «καφετζού» θα ονομάσω το μπλογκ μου «Η φίλη της dikiasou.com» μπας και έρθει κι από ‘δω κάνας καλός. Κλαψ!



Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Ναι λοιπόν, είστε ρόμπες




Αγαπητή Μπάρμπι της κακιάς ώρας και μελαχρινή ανορεξικιά ΜπίμπιΜπο να 'στε καλά, γελάσαμε πάλι. Χο χο χο.
Υποκλίνομαι βαθιά στην πρωτοτυπία, το χιούμορ και την εξυπνάδα σας! Ο Μποράτ πρέπει να 'χει αυτοκτονήσει μέχρι τώρα.

Να σας πω ρε κορίτσια, έτσι όπως σας κόβω, πρέπει να σκυλοπαιδευτήκατε για να βγάλετε τέτοιο αριστούργημα!
Αλλά χαλάλι με τέτοιες ιδέες που μου δώσατε!!!

[Λοιπόν, έχω ήδη στο κεφάλι μου το σκηνικό. Βασικά τον Νικήτα θα τον παίξω εγώ (ίδιος σωματότυπος γαρ. Κλαψ)]

Είναι βράδυ, η πλάση ησυχάζει και ο Νικήτας όπως πάντα, κλεισμένος στην τουαλέτα. Μία ώρα, δύο ώρες, τρεις ώρες...
Έρχεται ο Οράτιος. Περιμένει υπομονετικά. Κάθε τόσο πηγαίνει στη μαμά στην κουζίνα και τη ρωτά πότε θα βγει ο γιόκας της απ΄ το μπάνιο.
Εκείνη, απαντάει πάντα το κλασσικό: “άστο το μωρό μου, θέλει το χρόνο του”. Α, δεν το ξέρατε; Η μανούλα τον αποκαλεί “μωρό μου”. Αχαχαχχχχχ!!!

Λέω αμέσως μετά να βάλω και τους διαλόγους που κάνει με τον μπαμπά, όταν είναι κλεισμένος στο μπάνιο πολλή ώρα... ή μήπως να μην τους βάλω;

Ε Νικητάκο;
Τί λες;
Ό,τι μου πεις, θα το κάνω! Σου χαλάω εγώ χατήρι;

υ.γ.1 Μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνια “κορίτσια”!

υ.γ.2 Τί, δεν το είδες ακόμα; Μπες να δεις χάλια!
Μαμά μουυυυυυυυυυ!!!



Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Mania's mana ksanaxtipa




Η Ουρανία προβληματίστηκε από τα βίντεο της Μυρτώς και την κουβέντα περί σχολών και προτείνει να μην τα βλέπουμε όλα μαύρα κι άραχνα. Ιδού τι μου έγραψε:

Παιδιά καλά κάνετε και γκρινιάζετε για τα πανεπιστήμια αλλά κάπου we miss the point. Συνέχεια χάνουμε το point της παιδείας. Στην Αμερική είχα φίλους που τέλειωναν το πανεπιστήμιο και ήταν χρεωμένοι και κουρασμένοι. Και φανταστείτε δεν τους άρεσε καθόλου αυτό που έκαναν. Ούτε έγιναν σοφοί. Αλλά δεν είχαν την επιλογή να μην πληρώσουν, όσοι σπούδαζαν έπρεπε να δουλεύουν ή να φτωχαίνουν. Και αυτό ισχύει ακόμα και για τα δημόσια, που στην Αμερική τα πληρώνεις. Έτσι είναι το κράτος εκεί. Απλά τα δημόσια είναι φθηνότερα από τα άλλα. Οι καθηγητές τους δουλεύουν σαν τρελοί αλλά χωρίς ουσία. Τους κρίνουν με το κομμάτι, λες και δουλεύουν σε εργοστάσια. Δεν ενδιαφέρει η ποιότητα, τους ενδιαφέρει να κάνουν τόσες δημοσιεύσεις το χρόνο, να πάνε σε τόσα συνέδρια. Να έχουν ένα καλό ranking for its own sake, για μούρη ρε παιδιά. Τι άλλο να σας πω.. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολύ σοβαροί επιστήμονες που κάνουν και research και διδάσκουν. Και θέλουν κι αυτοί να αλλάξουν τα πράγματα. Μιλάνε ελεύθερα στο μάθημα, κάνουν διάλογο, δεν σκέφτονται α να μην πω αυτό να μην πω το άλλο. Να τα έχω καλά με τις παρατάξεις, με τους συναδέλφους, να ανέβω στην ιεραρχία. Είναι τίμιοι και μορφωμένοι, μη νομίζετε ότι στην Αμερική και στην Αγγλία όλοι θα είναι έτσι. Απλά εκεί για να μπεις στην τάξη του professor να τον ακούσεις, πρέπει να είσαι φοιτητής του, θα πρέπει να είσαι πλούσιος δηλαδή. Έχουμε μια ελευθερία και δικαιώματα που δεν βρίσκεις στα ξένα συστήματα. Το χειρότερο είναι που οι καθηγητές εδώ χάνουν την όρεξή τους, γιατί το περιβάλλον ακόμα και οι ίδιοι οι φοιτητές είναι τρομερά reactionary. Γι' αυτό πολλοί προτιμάνε να φεύγουν έξω τελικά. Και όσοι δεν φεύγουν περιορίζονται από το σύστημα, τη γραφειοκρατία, τα κολλήματα των υπολοίπων. Θα πρέπει να ορίσουμε ξανά την ελευθερία στο πανεπιστήμιο...



Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Ελάτε μια βόλτα από τα ΤΕΙ




Αγαπητές μου σουσουράδες,

ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ !! Θέλετε μήπως να κάνετε μια βόλτα από τα ΤΕΙ Αθήνας, να δείτε τί εστί βερίκοκο;; Ε, ε;!

Άιντε τώρα.. Πού είναι σαν τη Β' Λυκείου εκεί μέσα και μάλιστα ΤΕΕ! Ξέρεις, μηχανάκια απ΄ έξω : 2χρονα, τρίχρονα, μαγκιά-κλανιά, φουυυυυυλ στις πατσουλογκόμενες και στους κάγκουρες κάθε είδους. .. Αυτά, η πλειοψηφία βέβαια. Γιατί είμαστε και άπειροι κι έχουμε κι από όλα. Έχουμε “καλλιτέχνες” (γραφίστες, φωτογραφία, εσωτερική διακόσμηση) έχουμε αντρίλα (ηλεκρονικάριους, μαθηματικό, τεχνολογία τροφίμων), έχουμε θηλέων (αισθητικούς, μαιευτική, νοσηλευτική), αυτιάδες έχουμε (διοίκηση μονάδων υγείας, βιβλιοθηκονομία, δημόσιας υγιεινής) και trendy έχουμε (διοίκηση επιχειρήσεων, εμπορίας και διαφήμισης), όλα τα χουμε! Ένας αχταρμάς εκεί μέσα, ό,τι να 'ναι βλέπεις, σαν τους φαντάρους ένα πράγμα: αποκάλυψη!

Καλά για την ανοργανωσιά τους και τους καθηγητές δε σχολιάζω.. Εγώ στο τουριστικών επιχειρήσεων ξέρετε τί μαθήματα έχω;; Κοινωνία Αναψυχής(;) , Μαζική Παραγωγή Φαγητών(;), Προγραμματισμός Ταξιδιού(;) , Υπηρεσία Ορόφων(!!!)..
Άφήστε με ήσυχη! Αλλά να σου πω κάτι; Αφού έτσι έχει η κατάσταση εκεί μέσα, να χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα δε μ' ενοχλούν τα κόμματα. Τέλοσπάντων εκεί βρίσκεις μια εξυπηρέτηση. Πάρε το πρόγραμμά σου, πάρε τα SOS, κάνουν και κανένα πάρτυ, εμένα δε μ' ενοχλούν.. Τί θα ‘πρεπε να περιμένω δηλαδή;

Τα ακούει και η Ουρανία όλα αυτά που περνάω στη σχολή και δε με πιστεύει! Έχει λέει και το αμερικάνικο σύστημα τα στραβά του. Στα αμερικάνικα πανεπιστήμια πάντως όλοι το λένε, δεν είναι δύσκολο να μπεις είναι όμως άπειρα δύσκολο να βγεις. Εκεί παίρνει πτυχίο όποιος πραγματικά διαβάζει και ξέρει το αντικείμενό του και όχι όποιος αποστήθισε καλά στις Πανελλήνιες και μετά έγινε πετυχημένο κομματόσκυλο. Ά, ρε Ουρανίτσα! Ό,τι και να λες εγώ ξέρω ότι και ένα βουνό λεφτά θα έδινα για να σπουδάσω στα πανεπιστήμια της Αμερικής. Άστο, μεγάλη κουβέντα και έχω διάβασμα. Ουφ.



Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Να τ' άστρα... να κι ο Νικήτας!




Εμ, άμα σου λέω εγώ ότι οι πλανήτες σε κάνουν ό,τι γουστάρουν τον κώλο σου να χτυπάς κάτω, εσύ αρχίζεις τη μουρμούρα για επιστήμες, τεχνολογίες και άλλα βαρετά σκεπτικιστικά. Μέχρι δηλαδή να έρθει από πάνω σου ο Άρης, η Αφροδίτη ΚΑΙ ο Δίας και να τα γυρίσεις όλα τούμπα!

Στο' πα, δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα μικρέ και καλά θα κάνεις να παίρνεις κάνα πλανητικό ραπόρτο γιατί δε σε βλέπω καλά ούτε εσένα ούτε τους υπόλοιπους Καρκίνους.

Άτσα και βιντεάκι τώρα ο Νικητάκος! Και τί βιντεάκι δηλαδή, μιλάμε για ΚΟΡΥΦΗ έτσι;

Άσχετο: αυτός ο Οράτιος μια χαρά γκομενάκι μου κάνει και ΔΕ θέλω να υποθέσω γιατί μου τον έκρυβες τόσο καιρό μικρέ, εντάξει; Κανόνισε την πορεία σου και πράξε τα δέοντα. Ξες εσύ.

So, αυγοχρωμόβομβες; Τί τέλεια ιδέα! Αλλά για πες μου ρε συ, εγώ δηλαδή που έχω κάτι τοιχάρες ΝΑ στο πίσω μπαλκόνι στο Μπουρνάζι, πόσα ρημαδοαυγά πρέπει να γεμίσω για να δω λίγο χρώμα στη ζωή μου (sic) ;

Μήπως, λέω μήπως, να πάρω όπως είναι τον κουβά και να τον ρίξω μπας και δω μια χαρούμενη μέρα;
Αν και τώρα που το σκέφτομαι, έχω καλύτερη ιδέα. Τί θα 'λεγες να πεις στον Οράτιο να έρθει δυο... τρία... τέσσερα απογεματάκια να με βοηθήσει με τα αυγά, που ξέρει κιόλας την τέχνη;

Μόνο ενημέρωσέ με από πριν να τζάσω την Ουρανία γιατί εκτός που θα είναι στα πόδια μας, θα φρικουλιάσει άμα δει τί σκοπεύουμε να κάνουμε.
Στον τοίχο εννοώ. ;)



Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Το κράξιμο της διπλανής πόρτας




Απίστευτο! Το υπόσχομαι όσα χρόνια ξέρω τη Μυρτώ δεν την έχω ξαναδεί ποτέ έτσι. Ποτέ όμως! Και την έχω πετύχει σε άπειρους καυγάδες με το μικρό, τί λέω, ποτέ δεν ήταν στα καλά τους μεταξύ τους. Λες ρε παιδί μου και πρόκειται για δύο παιδιά με διαφορετικούς γονείς, διαφορετική ζωή, διαφορετικές αντιλήψεις που κάποιος με το ζόρι τα έβαλε να ζουν κάτω από την ίδια στέγη για τιμωρία. Τέτοια απόσταση.

Ούτε που μπορεί κανείς να φανταστεί το χάσμα. Ούτε κι εγώ μέχρι να καταλάβω καλύτερα τη σχέση τους και να πάρω τις αστρολογικές αναλύσεις τους στα χέρια μου. Μόνο τότε είδα το πόσο ΔΕΝ ταιριάζουν. Λες κι έκατσε το Σύμπαν κι έχωσε τον έναν στη μια γωνιά, τον άλλο στην άλλη και τους είπε “κύριοι τώρα πάρτε φόρα και γίνετε μπίλιες”. Κάτι τρυπάρες ΝΑ σας λέω! Τέτοιο πράμα.

Αλλά ρε Νικήτα, εσύ όμως αυτή τη φορά το ξεφτίλισες. Μερικές φορές χαίρομαι που δεν έχω αδέλφια γιατί φαντάσου τώρα να θες να κάνεις τα μύρια όσα στο μπάνιο ΣΟΥ και να 'ρχεται το σκατό και να σου κάνει κατάληψη.
Όχι, πες μου βρε ζώον δηλαδή, τί ήθελες τόση ώρα εκεί μέσα;
Να φτιάξεις το μαλλί; Αχαχαχχχ!!! Κι άντε, να το πιστέψουμε. Μα είναι δυνατόν ΑΥΤΟ το μαλλί να έχει υποστεί φτιάξιμο ποτέ στη ζωή του;
Ή μήπως ήθελες να κάνεις μασκούλα για τα σπυράκια; Ή θες να πιστέψω ότι ετοιμαζόσουν για γκομενίτσα;

Όχι, δηλαδή βρες μου έναν λόγο που να στέκει κι εγώ θα το δεχτώ. Αλλά να μου μπαστακώνεσαι εκεί μέσα και να αφήνεις τη φιλενάδα μου απ΄έξω και να φτάνει στο σημείο να υστεριάζει αυτό ειναι ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ. Πάει και τελείωσε.-

Υ.γ. Έλα κοριτσάκι, ηρέμησε. Άμα θέλεις έρχομαι για παρεΐτσα. Αρκεί να λείπει το βλαμένο γιατί άμα το πιάσω στα χέρια μου μετά απ΄όλα αυτά, τον έλιωσα.



Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

OMG OMG!!!




Η μανούλα μου σε video στο party του Obama και είναι θεά !!!!

yeyyyyyyy :D

UPDATE: ok, αυτό είναι ό,τι πιο συγκινητικό έχει γραφτεί ποτέ για τον Obama.
Από τον Michael Moore. :')



Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

wow!





Αστρολογικό αφιέρωμα στους bloggers!!!!

αχαχαχαχαχχχχ!!!

(μη μου δίνετε ιδέες μέρες που 'ναι!)




Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Mania's mana calling..

Hey everyone......hey Manitsa thanks for letting me be here.. εδώ Ουρανία, η μαμά σου.

Υου are fun, είμαι πολύ περήφανη μάνα, its one cool blog you have going here. Πλάκα έχετε που τσακώνεστε για τα άστρα. Εγώ φταίω που η Μανίτσα νομίζει ότι όλα μπορεί να τα μαντέψει. Δεν έπρεπε να την αφήνω να διαβάζει τα βιβλία μου περί μέλλοντος, να της λέω ιστορίες για άλλους κόσμους αντί για παραμύθια όταν ήταν μικρή, και να την αφήνω από εδώ και από εκεί με κόσμο που μόλις γύρισε από Ινδίες...

Πάνω από όλα, δεν έπρεπε να την αφήσω με την δικιά μου την ΜΑΜΑ. Την κα “Να Σου Πω Τον Καφέ Σήμερα” ΜΑΜΑ μου. Αλήθεια, έτσι ακριβώς ήταν η μάνα μου...γνωστή σε όλο το Πέραμα...... τη θυμάμαι όπου και να είμαστε να θέλει να πει το χέρι, τον καφέ, το κάτι της σε οποιονδήποτε άμοιρο ήταν θύμα, αφού την ήξεραν άσχετες στα κομμώτρια και καφέ.

Αnyway, το ξέρω, η Μανίτσα μου το έχει πάρει αυτό από την gaga της. Όταν την πρωτοέφερα Αθήνα να μείνει με την gaga έπρεπε να το είχα σκεφτεί....Τι μου ήρθε να αφήσω το παιδί μόνο του με μια καφετζού, τόσα χρόνια. / Αφού χρόνια που την έβλεπα μόνo τα καλοκαίρια στην Αστόρια την έβλεπα να ρίχνει χαρτιά για το πότε θα γυρίσω να την πάρω, 11 χρόνων κοπέλα...θυμάμαι να βάζει τα κλάμα η κακομοίρα όταν τα χαρτιά της έλεγαν πως δεν θα γυρίσω / Ε, πέρασαν τα χρόνια...και ήρθα, λίγο αργά μα ήρθα. Και φυσικά και δεν μπορώ ως μαμά να σας πω την γνώμη μου για τα χαρτιά... fun is the only god I know, να το βάλουμε έτσι.

Τώρα ως προς τον Ομπάμα, τι να σας πω.....για εμάς τους ελληνοαμερικάνους είναι μεγάλο πράγμα οι εκλογές στην Αμερική. Ο Ομπάμα κάνει μεγάλη διαφορά....εγώ έχω ζήσει την Αμερική όταν όλοι ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο, το '70, ήταν μαγικές στιγμές, ....
Οur country is in major s... δεν είναι αστείο, δεν υπάρχουν δουλειές, έχουν χαθεί λεφτά, μολύνουμε συνέχεια το περιβάλλον, πολεμάμε τους πάντες.. Ούτε είναι αστείο να βγει μία αντιπρόεδρος κατά των εκτρώσεων, φαντάζομαι μία Αμερική με κοριτσάκια μονό σαν την Τζούνο...

Και ναι, εάν ο Ομπαμα βγει θα πάνε καλύτερα όλα αυτά, έστω και συμβολικά. Έχει πλάκα εδώ στην Ελλάδα που όλοι με βρίσκουν cute, είναι υπέρ του Ομπάμα αλλά όχι μαύρους στη ζωή τους, άλλα όταν η Μανίτσα τα είχε με ένα παιδί που ήταν απο την Αφρική είχαν τρελλαθεί οι μαμάδες των συμμαθητριών μου να με παίρνουν τηλέφωνο.
Τhey were like: μα κυρία Πολύζος τι πράγματα είναι αυτά, μένει στην πλατεία Βικτωρίας ο νεαρός και δεν έχει πατέρα. Και εγώ ήμουν “hallo ούτε η Μάνια”.

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Σικάγο γίναμε!

Ε ντεπουτάρισα! Ε !@ ! Μεγαλεία! Τύφλα να έχει η Αλίκη. Ευτυχώς που το κάθισμα σταυροπόδι χαρίζει. Χαρίζει τρελά. Και σκηνοθετικά όμως ε? Αυτά είναι πλάνα. Κούκλα την έβγαλα την δικιά σου. Της πάνε και πίσω τα μαλλιά.
Παρένθεση: είναι μεγάλη υποκρίτρια η φίλη μου που σας λέει ότι δεν της αρέσουν τα ταρώ, με έπρηξε να της τα ξαναρίξω, 6 φορές. Όπως με έχουν με έχουν πρήξει και οι μέσα...οι φίλοι της Ουρανίας.

… μεγάλα γεγονότα σήμερα αλλά και κουτσομπολιό…χεχε!
Σας γράφω από το δωμάτιό μου γιατί με έχουν κυριολεκτικά εξορίσει από το υπόλοιπο σπίτι αυτές τις μέρες. ΔΕ φαντάζεστε τι χαμός γίνεται μέσα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ με την Ουρανία και τους φίλους της!!! Ούτε το επιτελείο του Ομπάμα να ήταν, όλη μέρα opinion polls, ποσοστά και άγιος ο θεός. Ένας τρελός χθες, μου ζήτησε να του ρίξω τα ταρώ για κάθε κρίσιμη πολιτεία. Εν τω μεταξύ εδώ και μέρες έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το βράδυ των εκλογών, δεν έχω καταλάβει ακριβώς που θα το γιορτάσουν αλλά φτιάχνουν σημαιάκια και μπανεράκια.

Άντε να τελειώσουν οι κωλοεκλογές γιατί έχει πάθει υστερία η Ουρανία με όλο αυτό. Επίσης, δε μπορώ να καταλάβω γιατί ανησυχεί αφού ο τύπος κερδίζει. Ούτε μπορώ να καταλάβω γιατί νομίζει η κακομοίρα ότι ο Ομπάμα θα τα αλλάξει όλα για την Αμερική. Εδώ ο κόσμος καίγεται....Γι’ αυτό δε της λέω πολλά πολλά για αυτά που βλέπω στα Ταρώ για την Αμερική κι όλα αυτά τα άσχημα που δείχνουν τα χαρτιά ότι θα συμβούν εκεί. Χειρότερα κι από τα χρηματιστήρια. Ομπάμα ξεΟμπάμα, κατά διαόλου θα τους πάνε τα πράγματα. Μόνο τα εκατομμύρια άστεγους να δεις δηλαδή, φτάνει. Είδατε χθες που τα ‘ριξα στο σπίτι της Μυρτώς και δε βγαίνει ο Ομπάμα; Αποφάσισα όμως, ότι παίζει να κάνω λάθος γιατί με έστειλε η Ουρανία και πήρα πρόβλεψη και από την Έλενα Ευγενικού για τον Ομπάμα(!). Κυριακή μεσημέρι, άλλη όρεξη δεν είχε γυναίκα, να ασχολείται με τις αμερικανοεκλογές της έλειπε. Τέλος πάντων, να 'ναι καλά, η Έλενα συμφωνεί με τα opinion polls και λέει πως θα βγει.
Ή μάλλον… μισό… θα σας κάνω paste όλη την πρόβλεψη να γουστάρετε…

“Εδώ και πολλούς μήνες η υφήλιος δέχεται έναν βομβαρδισμό πληροφοριών για την προεκλογική εκστρατεία στις Η.Π.Α.. Πρόσωπο αυτής της εκστρατείας αδιαμφισβήτητα ο Μπάρακ Ομπάμα. Στον αστρολογικό του χάρτη φαίνεται πως είναι ένας χαρισματικός ρήτορας και ηγέτης και έχει το πακέτο για να διαχειριστεί μια αυτοκρατορία που βιώνει την μεγαλύτερη κρίση από δημιουργίας της. Θα έλεγα πως είναι περήφανος και ισχυρής θέλησης άνθρωπος αλλά ταυτόχρονα μυστικοπαθής. Θέλει στη ζωή του τη δράση και την ένταση και γενικά του αρέσουν οι προκλήσεις. Τον ηγετικό του ρόλο θα τον υποστηρίξει με πάθος και δεν θα διστάσει μέχρι την ημέρα των εκλογών να δώσει μάχη. Έχει ζήλο και αγάπη για τη ζωή και το ρόλο του τον αναλαμβάνει με πάθος θέλοντας τίμια σαν γνήσιος Λέοντας να κερδίσει τη μάχη.
Ο Ομπάμα έχει διάθεση να εργαστεί και με κάθε τρόπο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Κάποιες στιγμές τόσο στους αντιπάλους όσο και στους συμμάχους του φαίνεται πως κάνει μεγαλεπίβολα και ίσως ανυπόστατα σχέδια. Ο Χειμώνας του 2008 όπως και το καλοκαίρι του ίδιου έτους δείχνει να δέχτηκε ισχυρά πυρά, να αισθάνθηκε έστω και προσωρινά κούραση και εγκατάλειψη από στενό περιβάλλον, αλλά ο δρόμος που έχει επιλέξει έχει μία πορεία που τον περιμένει ακόμα πολύ δουλειά.
Η μάχη των Εκλογών φαίνεται να του δίνει εξουσία αλλά το Δεκέμβρη του 2008 όπως και Αύγουστο με Σεπτέμβριο του 2009 θα πρέπει να επιβληθεί, να τακτοποιήσει θέματα που αφορούν στρατιωτικές επιχειρήσεις, την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ και θα δεχτεί χτυπήματα κάτω από τη ζώνη από Βιομηχάνους και ανθρώπους με οικονομική ισχύ. Η δράση του θα μπορέσει να αποδώσει καρπούς και μακροπρόθεσμα οφέλη για την κοινωνία και οικονομία των ΗΠΑ λίγο πριν λήξη το 2010…”
Τούμπες θα κάνει η Ουρανία απ΄ τη χαρά της μόλις τα διαβάσει! Και όχι τίποτα, αλλά πήγε και πήρε κάτι ρούχα για τη μεγάλη μέρα, μιλάμε ΘΕΑ!!! Κι έχει και μια σωματάρα άλλο πράγμα! Σε τίποτα δεν της έμοιασα, τι αδικίαααααα. Γμτ, πάντως είναι πολύ περίεργο να έχεις θεογκόμενα μαμά. Ζηλεύω και λιγάκι με όλους αυτούς που την περιτριγυρίζουν, πώς να τους δώσω να καταλάβουν ότι τη θέλω μόνο δικιά μου δικιά μου δικιά μουυυυυυυυυυ.

Λες να της κάνω κάνα βουντού, κάνα τσι, να της ρίξω τίποτε μαγικά φίλτρα στο τσάι της να μη μου ξαναφύγει ποτέ, ποτέ ποτέ;;;;