Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Βαρέθηκα να τσακώνεστε, έρχομαι από εκεί..




Έεεεελα ρε παιδιά με τις κόντρες σας! Βρε αγόρι μου, χαλάρωσε, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα! Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία είναι η αδελφή σου που έχει blog και μάλιστα videoblog. Άσε που είναι και καρακουκλάρα. Εγώ στη θέση σου θα καμάρωνα!

Άκου, κακός εφιάλτης! Ξέρεις τι είναι αληθινά κακός εφιάλτης; Το ότι έπεσαν τα χρηματιστήρια και η μάνα μου η κακομοίρα μάλλον θα χάσει τις οικονομίες τις στις Η.Π.Α. Και η κολλητή της θα χάσει το σπίτι της. Ο «έξω» κόσμος είναι χάλια και όχι εδώ «μέσα».

Τι σε πείραξε δηλαδή; Και ωραία τα λέει και όμορφη είναι (με το υπέρτατο ροζ μπλουζάκι που της πάει τρελά!!!) και επιτέλους βρήκε κάτι να κάνει τώρα που το αμόρε της είναι μακριά. Κι εσύ αντί να την εμψυχώσεις, την κράζεις κιόλας; Δηλαδή τι θα προτιμούσες, να είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της, να μαυρίζει και να μας λέει μου λείπει ο Βίκτωρας - μου λείπει ο Βίκτωρας;

Μυρτώ μην ακούς τίποτα και κανέναν. Μια χαρά τα πας. Τόσο καλά, που ζήλεψα τώρα κι εγώ μ’ αυτή τη φάση του videoblog. Γιατί δε λέω, καλό είναι το blogάκι μου αλλά αν κάποιος δε δει την ομορφιά μου σε όοοολο της το μεγαλείο, πώς θα κρίνει; Εάν δε δει τις ματάρες μου, τις ποδάρες μου, εεε… οκ, ας μαζευτώ λιγάκι. :)

Αυτό που ήθελα να πω είναι πως τo videoblog σου είναι σούπερ, ζηλεύω, ζηλεύω, ζηλεύω!!!!! Αν δεν έρθεις φιλενάδα να μου δείξεις πώς να κάνω κι εγώ τέτοια video και πώς να τα ανεβάζω, να τα ξεχάσεις τα αγαπημένα σου σκουλαρίκια, εκείνα που μου ‘φτιαξε η Ουρανία. Ούτε που θα τα ξαναδείς. Σε βοήθησε η Χαρά με τα χρώματα ε , χαραμίζεται αυτό το κορίτσι που δεν έγινε καλοτεχνίτισσα.

[Χεχε. Είμαι σίγουρη ότι μόλις διαβάσεις αυτές τις γραμμές, ειδικά το σημείο «σκουλαρίκια» θα γουρλώσεις τα μάτια, θα βουτήξεις το κινητό και θα με παρακαλάς γονατιστή να έρθεις να μου δείξεις. νια νια νια νια].

Πωωωωωωωωωω αγχώθηκα τώρα. Μυρτώ να έρθω να βγω στο μπλογκ σου μήπως? Πάω να κάνω ενυδάτωση, να κάνω αποτρίχωση, άντε να ρίξω και τα Ταρώ! Πώς θα με δει έτσι το Πανελλήνιο… τι λέω, ποιο Πανελλήνιο…. πώς θα με δει όοοολος ο κόσμος σ’ αυτά τα χάλια;;;;; Καταλαβαίνετε φυσικά πως δεν θα ακούσετε από εμένα λογοτεχνίες και θέατρα όπως η φίλη μου, έτσι;

Τρέχω guyz! Τα λέμε ξανά πολύ σύντομα, άλλωστε αγαπητοί μου αναγνώστες, σύντομα θα έχετε την σπάνια ευκαιρία να με θαυμάσετε σε όοοοολο μου το μεγαλείο! Εάν και το πιο πιθανό είναι ότι θα πάρω την κάμερα από τα χέρια της φίλης μου και θα κρυφτώ από πίσω, αφού δεν αντέχω το γυαλί να τραβάω τουλάχιστον εγώ τα πλάνα!

p.s.: Έρχομαι από εκεί. Η μέρα των Ταρώ σήμερα :)



Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Να είχα το θάρρος σου (γιατί ο φακός παχαίνει!)




Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί αναγνώστες του blog Kafetzou, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω…. ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ!
ΥΕΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!
Δεν το πιστεύω!!!
Κοριτσάρα μου, τόσο καιρό σε παρακαλάω να ανοίξεις μπλογκάκι και ξαφνικά μου λες να μπω εδώ και τί βλέπω ρε θηρίο;;;;; Όχι μόνο έχεις καταφέρει να φτιάξεις ολόκληρη blogάρα καταμόνη σου, αλλά αντί για σκέτα ποστάκια έχεις κάτσει κι έχεις φτιάξει και δικά σου video;;;
VideoBlog εσύ;;;; Με έχεις κατακουφάνει φιλενάδα, μπράβο!

Όπου να ’ναι δηλαδή, θα μας πεις ότι ξέρεις να μαγειρεύεις κιόλας. :P
Μ’ αρέσει που σου ‘λεγα ότι θα σε βοηθήσω εγώ να το ανοίξεις και να βάλεις links. Χαχαχα!
Όχι, να τα βλέπουν μερικοί μερικοί που μας το παίζουν geeks και κομπιουτεροτέτοιοι! Κύριοι, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ που μπορεί να σταματήσει μια γυναίκα και δη Κριό με ωροσκόπο Ιχθύ. Πάει και τελείωσε.-

Λοιπόν Μυρτούλι, το videάκι σου ήταν ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ! Και η φωτογραφία του Βικ τέλεια (βασικά επειδή η ροζ κορνίζα είναι δικό μου δώρο. Χαχαχα)!

Περιττό να σου πω, ότι το 'χω στείλει σε όοοοολους τους φίλους και γνωστούς, να δούμε αν θα τολμήσει κανείς να μας ξαναπεί ότι είμαστε άσχετες από τεχνολογία. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τα' πες και τέλεια!
Θα δεις, θα φτιάξουμε σούπερ παρεάκι στα blogs και ξέρω ότι έχεις πάαααρα πολλά να πεις. Καιρός να δουν και οι υπόλοιποι τι θησαυρός είσαι και γιατί είσαι κολλητή μου!
Να σου πω, δε λέμε και στα κορίτσια να ανοίξουν μπλογκάκια να τα λέμε κι από εδώ; Σούπερ θα είναι να είμαστε συνέχεια μαζί ε;

Εξομολόγηση: μεταξύ μας, είχε περάσει κάποια στιγμή από το μυαλό μου η ιδέα του videoblogging, να ανεβάζω βιντεάκια δηλαδή, αλλά φοβόμουν ότι έχω παραπανίσια κιλά και πως θα με κράξουν όλοι…
Ξέρεις, συνηθισμένοι από την τηλεόραση και τα κλιπ οι περισσότεροι, θα περίμεναν να δουν τη Ναόμι και θα τους έβγαινε η Μπρίτζετ (ναι ρε, η Μπρίτζετ Τζόουνς – νταξ’ εγώ είμαι πιο αδύνατη φυσικά).
Το βλέπω και από τη σχολή. Όλοι τους είναι πολύ σκληροί με την εμφάνιση των κοριτσιών. Λαμπάδα σε θέλουνε και είναι ικανοί πλέον να ξέρουν πότε η κυτταρίτιδά σου είναι 1ου και 2ου βαθμού! Εμείς φταίμε που τους ξεστραβώσαμε και τώρα μας τη λένε κι από πάνω!
Φαντάσου λοιπόν τρομάρα που είχα, όταν σκέφτηκα να ανεβάσω βιντεάκι μου και γιατί κατέληξα σε κείμενα! Βέβαια, τώρα πήρα θάρρος! Χωρίς να το ξέρεις με βοήθησες να ξεπεράσω ένα από τα μεγαλύτερα κόμπλεξ μου.
Γι’ αυτό είναι τελικά οι φίλες ρε! Λαβ για!

So, μια μεγάλη αγκαλίτσα και καλή αρχή. :)

Υ.Γ.: Γιούπι πάω να σε βάλω στα links μου!!!



Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

Τα... πόσα;




Σήμερα είναι η μέρα μου! ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ!
(ούτε γελάδα δε θα 'κανε έτσι αλλά τέλος πάντων :D )
Γουέλ μη περιμένεις απολογισμούς και συναισθηματισμούς τέτοια μέρα, ούτε να κάτσεις να σκεφτείς ευχές, ομορφόλογα, ναζήσειςμανίτσακαιχρόνιαπολλά κι άλλα βαρύγδουπα άυλα. Εγώ είμαι πρακτικός άνθρωπος. Σιγά τώρα μη σε βάλω σε κόπο να σκεφτείς δύσκολες ευχές. Μου φτάνουν δυο μικρές απλές κινησούλες σου που παρόλο που δεν σου φαίνονται να έχουν την αξία και την βαρύτητα μιας ευχής, εγώ στ' ορκίζομαι θα τις εκτιμήσω διπλά. Σκορπιός αφού.
Και για να δεις τί καρδιά είμαι, δε θα χρειαστεί να ψάξεις καθόλου. Σου έφτιαξα μια λίστα με πολύ εύκολα μικρά δωράκια να τα έχω και να σε θυμάμαι:
Τί ψυχή έχει ένα παπουτσάκι, λίγα ψωρογυαλάκια, ένα τόσο δα λαπτοπάκι κι ένα lego αυτοκινητάκι;; Όσο μικρά κι αν σου φανούν, μη σκοτιστείς για παραπάνω, εμένα μου φτάνουν.

Παρακαλώ.

:P


Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Κόμμα(τος)




Κι έχεις κι απ΄την άλλη τα σιχαμένα στη σχολή να κάθονται να σου μιλάνε με τις ώρες μπας και γραφτείς στο κόμμα τους. Κι όταν τους ρωτάς τη μοναδική λογική ερώτηση που σου 'ρχεται στο μυαλό όταν πρόκειται να πάρεις μια τέτοια απόφαση ζωής “και για να 'χουμε καλό ρώτημα, τί ζώδιο είναι το κόμμα σου και ο αρχηγός του;” σε κοιτάνε σα χάπατα και μετά ρωτάνε τί εννοείς!

Εννοώ ρε καμένο, πότε ιδρύθηκε το κόμμα σου, ποιος ήταν ο κύριος πλανήτης την περίοδο εκείνη, τί σόι άνθρωπος είναι ο αρχηγός σου, τί ωροσκόπο έχει, πόσο καιρό έχει να σε πηδήξει γκόμενος, τέτοια πράγματα, πρακτικά, καθημερινά. Αρχίζουνε μετά τα ζωάκια το κήρυγμα περί ωριμότητας και πραγματικής ζωής και προβλημάτων των νέων και άλλα... σοβαρά.

Εγώ να σου πω την αλήθεια μου γουστάρω να τα τσιρτσιρίζω τα κομματοβαρεμένα. Και γιατί κύριε να μην κάτσω να πιστέψω τους πλανήτες και να κάτσω να πιστέψω τί είπε ένας κυριούλης 500 χρόνια πριν; Και γιατί παρακαλώ εσένα σου φαίνεται εξωφρενικό που πιστεύω ότι σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής και δε θα μου φανεί εμένα θεότρελο να μπινελικώνεστε όοοοολη μέρα για την αμφισβήτηση ΜΙΑΣ φράσης στο ιερό πολιτικό βιβλίο του τάδε; Γιατί δε πιστεύεις ότι η αύρα σου είναι πιο μαύρη απ΄ το χάλι σου για να πιστέψω εγώ ότι εσύ θες το καλό μου; Γιατί δηλαδή, εγώ το κακό σου θέλω; Για να γίνω μέλος σας τους λέω, θα κάτσετε να σας διαβάσω το φλιτζάνι. Όχι μου λένε. Οχιά τους λέω.

Το αποτέλεσμα; Τώρα γύρισα σπίτι γιατί κόλλησαν τόσο άσχημα που μέχρι τον αστρολογικό χάρτη τους με βάλανε και τους έφτιαξα. Σε μία, πήγαμε στην τουαλέτα του μαγαζιού και της έριξα και τα Ταρώ. Χα! Που θα μου το παίξουνε εμένα σοβαρές και δε θα τσιμπήσουνε άμα τους τάξω γκόμενο πάνω στη βδομάδα! Μία μάλιστα μου το 'πε καθαρά. Πες μου Μάνια μου ότι θα κάτσει η φάση με τον Κ. και χέστηκα και για το κόμμα. Εγώ γι' αυτόν γράφτηκα αλλιώς χέστηκα.

Έτσι είναι φιλενάδα, απλά πράγματα, πρακτικά, καθημερινά.



Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Κουτσομπολιό




Πω πω περιπτωσάραααααα!! Όταν σου λέω ότι άμα κάνεις στραβή έστω και σε ένα μυρμήγκι, τα σύμπαντα στη στήνουνε στη γωνία, ακούνε όλα όσα λες, σε παρακολουθούν και αρκεί μία τόση δα μαλακιούλα ώστε μια ωραία μέρα να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σου, εσύ δε με πιστεύεις!

Τί νόμιζες, ότι ολόκληρο σύμπαν και πλανήτες δε θα διέπονταν από το Δίκαιο και το Σωστό; Πόσες φορές δεν έχεις δει να τιμωρούνται αισχρά κάποιοι που κάποτε σε πειράξανε; Θα μου πεις, κι οι άλλοι; Αυτοί που δεν τιμωρήθηκαν; Υπομονή θα σου πω. Εσύ κυρία με Κ κεφαλαίο κι άσε το σύμπαν να τους στρώσει (… ή άσε το μυαλό τους να τους στρώσει – μερικές φορές βλέπεις δε χρειάζεσαι νομοτέλειες, αν κάποιος έχει ανεπαρκή εγκέφαλο ΔΕ γίνεται να μη τη φάει κάποτε τη φόλα και να μάθει μια και καλή).


Πάμε τώρα στο δια ταύτα γιατί χωρίς παραδείγματα εγώ δεν:
Έμαθα ότι μια γνωστή μου που ας τη λέμε Μαρία και η αδελφή της, ας τη λέμε Μαρία2 με δύο χρόνια διαφορά μόνο, φλέρταραν χωρίς να το ξέρουν το ίδιο αγόρι, ας τον λέμε Μανώλη και ο Μανώλης τα έφτιαξε και με τις δύο χωρίς να ξέρει κι αυτός τίποτα και οποία ειρωνεία, συναντήθηκαν χθες βράδυ και οι τρεις τους έξω από το σπίτι του Μανώλη που έκανε τον άρρωστο και στις δύο γκόμενες για να βγει με φίλους του. Ουφ. Οι δύο αδελφές λέει δεν πρόλαβαν να πουν κουβέντα γιατί ο Μανώλης έξαλλος τις διαολόστειλε φωνάζοντας ότι του την στήσανε, ότι είναι ανώμαλες, ότι αυτός είναι σοβαρός και άλλα φοβερά. Έφυγαν τα κορίτσια και ο κύριος ξεκίνησε τη βόλτα του σα να μην τρέχει τίποτα.

Και ξέρεις τί έγινε μετά; Τον τρέχανε στα νοσοκομεία όπου έμεινε 10 μέρες στην εντατική γιατί μέθυσε και την έπεσε σε κοπέλα που συνοδευόταν.

Τί μας λέει αυτό; Ότι άμα το παίζεις πηδίκουλας και άνετος, είτε από τα σύμπαντα θα το βρεις είτε από την κεφάλα σου, πάντως μια φορά θα το πληρώσεις ακριβά. Βέβαια εάν πάσχεις από οξεία ανεγκεφαλίτιδα παίζει να την πληρώσεις ακριβότερα αλλά όλα αυτά έχουν να κάνουν με τη θέση των πλανητών, την αύρα, τον ωροσκόπο και το ζώδιό σου, μη τα ξαναλέμε να χαρείς.

[Πάντως μένω σε γειτονιά – θησαυρό άμα μιλάμε για τελείως άκυρες καταστάσεις!]

***katina mode off***

:P




Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Χυλοπιτάκηδες




Γιατί να μου καταστραφεί ΚΑΙ αυτό το σουκου μου λες; Γιατί;;;;

Είμαι στο κρεβάτι, έχω 38 πυρετό, το κεφάλι μου ετοιμάζεται για απογείωση (αν κρίνω από το θόρυβο), ζεσταίνομαι και κρυώνω ταυτόχρονα και η μάνα μου κάθε τρεις και λίγο έρχεται να μου πάρει το λάπτοπ απ΄τα χέρια, λες και έμεινε κάτι άλλο να κάνω κολλημένη εδώ μέσα. Και να σου πω το χειρότερο; Είχα ραντεβού!

Αλλά υπάρχει και ακόμη χειρότερο. Ο Π. που θα βγαίναμε μαζί δεν με πίστεψε ότι είμαι άρρωστη και μου είπε κατάμουτρα ότι δε χρειάζεται να κρύβομαι γιατί είναι προφανές πως τον αποφεύγω. Και πριν λίγο στο Facebook έγραψε στο status του “μη με ξαναενοχλήσεις άρρωστη”.

Ξέρεις τί έκανα μόλις το είδα; Πήρα το κινητό, το έδωσα στη μάνα μου και της είπα να με τραβήξει μια φωτογραφία έτσι όπως είμαι, στα μαύρα μου τα χάλια, με τα χαρτομάντηλα τριγύρω, με τα άπειρα ποτήρια χαμομήλια και τα τήλια και με τις χοντροπιτζάμες και τις κάλτσες από πάνω μέχρι το γόνατο – μια οπτασία σου λέω. Και του το έστειλα. Και ξέρεις τί απάντηση πήρα; “Δεν το ήξερα ότι μπορούσες να είσαι ΤΟΣΟ καλή ηθοποιός”.

Είναι μερικοί τύποι ρε παιδάκι μου που άμα βάλουνε μια βλακεία στο κεφάλι τους, ο κόσμος να χαλάσει ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ να δουν την αλήθεια. Δε θέλουν, πώς το λένε; Είναι χαρούμενοι που κατέχουν την αλήθεια που γέννησε ο ανύπαρκτος εγκέφαλός τους. Σου λέει, “πότε θα κάτσω να ξανασκεφτώ; Ας κρατήσω το μοναδικό προϊόν σκέψης που κατάφερα και κανείς στον κόσμο δε θα μου αλλάξει γνώμη”. Πάσο.

Φιλενάδα, σου 'χω συμβουλή: Αντί λοιπόν να κάθεσαι να χαλάς το χρόνο σου, βγάλτους αληθινούς να γουστάρουνε κιόλας, να γλιτώσεις κι εσύ από τις διεστραμμένες εμμονές τους! Ηθοποιό με νομίζεις φίλε μου; Ηθοποιός από σήμερα η Μάνια.

Και ξέρεις κάτι σιχαμένο κωλόπαιδο;
Αύριο, μεθαύριο που θα είμαι καλά ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ θα φας χυλόπιτα!

Α, μα πια!



Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;




Βλέπω ρε γμτ τώρα στην τιβι τόσα παιδιά σε αυτά τα talent show που πάνε να δείξουν τη φωνή τους και ΑN έχουν καλή φωνή και ΑN είναι εμφανίσιμα και ΑN έχουν “όλο το πακέτο” sic και ΑN τα επιλέξουν, και ΑN αντέξουν ένα σωρό βασανιστήρια που τα λένε “μαθήματα” sic και ΑN προκριθούν στο τέλος θα πάρουν ένα συμβόλαιο.
Μα πού ζούμε; Στα χρόνια της γιαγιάς μου που έστελνε φωτογραφίες στην Αυστραλία μπας και πετύχει κάναν καλό γαμπρό ή στην εποχή της Βουγιουκλάκη που ζούσες το όνειρο της Σταχτοπούτας εάν τύχαινε και σε έβλεπε κάνας μπατηράκος παραγωγούλης;

Μιλάμε είναι εντελώς παράλογος αυτός ο τρόπος σκέψης. Εννοώ, είναι χιλιάδες φορές ευκολότερο ενώ έχεις μπροστά σου έναν υπολογιστή να πατάς ένα κουμπί και ό,τι ταλέντο θεωρείς πως έχεις να το δείχνεις όποτε, όπως και όσο θέλεις σε όλο τον κόσμο. Έχοντας τέτοια επιλογάρα είναι ποτέ δυνατόν να πηγαίνεις με τα λεφούσια και να ρισκάρεις να γίνεις ρόμπα;
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

Και να πω ότι κανείς δεν τα έχει καταφέρει με το ίντερνετ, εδώ λέμε τα μισά συγκροτήματα μοσχοπουλάνε μέσω myspace και εμείς ακόμη στη λίθινη εποχή;
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

Με ενοχλεί που ενώ υπάρχουν γύρω μας χιλιάδες τρόποι να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα εμείς κολλάμε στην πεπατημένη μόνο και μόνο από συνήθεια. Είναι άκρως εκνευριστικό.
Είναι... όπως τα κραγιόν. Τόνοι κραγιόν πωλούνται στα μαγαζιά τη στιγμή που όλες ξέρουμε ότι τα μολύβια χειλιών έχουν πιο ζωηρό χρώμα, κρατάνε πιο πολλές ώρες, δε λιώνουν και δεν ενοχλούν τ' αγόρια. Εκεί όμως εμείς. Επειδή ντε και καλά τόσα χρόνια μάθαμε ότι τα κραγιόν είναι για τα χείλια. Ε, όχι ρε παιδιά.

[Και το γαλάκτωμα σώματος είναι για ενυδάτωση αλλά το 'χεις δοκιμάσει ποτέ αντί γι' αφρό ξυρίσματος; Θαύματα κάνει φιλενάδα! ;) ]

Από που τ' άρχισα και πού το 'φτασα πάλι η άτιμη ε;



Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Δεν είμαι καλάαααα




Χρειάζομαι επειγόντως να μου στείλετε ένα σύννεφο θετική ενέργεια να 'ρθει να κάτσει πάνω απ΄το κεφάλι μου μπας και ξεκατσικωθεί η γκαντεμιά. Έχω τέτοιο πονοκέφαλο που τάβλιασα τρεις ξεματιάστρες. Μέχρι και την Σουζάνα, μια φίλη της μαμάς που είναι διάσημη για το ξεμάτιασμα με το λάδι!

Πιστεύεις στο μάτι; Κάπου είχα ακούσει έναν μεγάλο γιατρό να λέει ότι πιστεύει στο ξεμάτιασμα και όχι στο μάτιασμα γιατί λέει έχει μεγάλη σημασία η αυθυποβολή. Εννοούσε δηλαδή πως άμα δεις μια γκαντέμω και νομίσεις ότι με το που θα σε κοιτάξει θα πάθεις πονοκέφαλο, ε θα τον πάθεις.
Διαφωνώ κάθετα. Εγώ άμα τύχει και πετύχω μία συγκεκριμένη που ξέρω ότι είναι μάγισσα και πονοκέφαλο παθαίνω και ζαλάδα παθαίνω και μια φορά είχα σκουντουφλήσει κιόλας και είχα φάει τα μούτρα μου. Ούτε τρία λεπτά δεν την είχα δει και όλα μαζί τα 'παθα. Τώρα δεν περνάω μπροστά από το σπίτι της στη γειτονιά γιατί δεν το 'χω σε τίποτα να με φάει κάνα τρένο. Που δεν έχουμε τρένα δηλαδή, αλλά σίγουρα άμα τη δω την κακίστρω είναι ικανή να ξετροχιάσει τρένο απ΄τη Λαμία και να το σταματήσει πάνω μου. Τέτοια κακία σας λέω.

Σήμερα όμως, δεν ξέρω τί φταίει. Ούτε τη μάγισσα συνάντησα, ούτε καμιά άλλη. Ρε, τώρα που το σκέφτομαι λέτε να φταίει το μανάρι που μου την έπεσε στη σχολή; Ήρθε ένα τυπάκι στα καλά καθούμενα και άρχισε γλύκες στο άσχετο. Τί ωραίο παιδί που είσαι, πότε θα βγούμε, θα έρθεις αύριο στη σχολή και τέτοια.

Φτου! Πώς δε το σκέφτηκα, αυτός με μάτιασε! Το βρήκα. Και τον λένε Σταύρο. Γιεγιεγιεγιε πάω να πάρω τη Σουζάνα να με ξεματιάσει με το όνομά του! Όταν ξέρεις το όνομα αυτού που σε μάτιασε αμέσως λύνεται το μάτι! Τώρα θα πιάσει αμέσως!!!

Υ.γ. Σταύρο, είσαι μεγάλη σαύρα, δεν έχεις καμία ελπίδα για date μετά από τέτοιο μάτι.

πις



Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Όλοι έχουν μια γνώμη...




Το κακό με τα κορίτσια της ηλικίας μου είναι ότι σχεδόν κανείς δε μας παίρνει στα σοβαρά και όταν έρθει εκείνη η αποφράδα στιγμή που δε πάει άλλο και πρέπει να ακούσουν τη γνώμη μας, τότε πέφτουν απ΄ τα σύννεφα. Λες και είμαστε τόσο καιρό στην ηλικία των 5 και μόλις είχαμε μια ευφυή αναλαμπή. Τέτοιες χαρές κάνουνε. Ό,τι κι αν πούμε τους μοιάζει πυρηνική φυσική. Νομίζουν όλοι βλέπετε, ότι είμαστε τίποτα Μπρίτνεϊ να πάμε να γκαστρωθούμε με τον πρώτο τυχόντα που παντρευτήκαμε στο τρίμηνο ή ότι δε κάνουμε τίποτα άλλο όλη μέρα απ΄ το να ντυνόμαστε ή να βαφόμαστε!

Όχι σας λέω, τα βασικά τα ξέρουμε και έχουμε και συγκεκριμένη άποψη. Μόνο που επιλέγουμε να μην την πούμε γιατί πολύ απλά κανείς δε μας ρωτά. Ήρθε κανείς να με ρωτήσει για το θρύλο και δε του 'πα; Ήρθε κανείς να μάθει τη γνώμη μου για την κρίση των Χρηματιστηρίων; Θέλει κανείς να του κάνω ανάλυση της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης;
Όοοοχι, όλοι θέλουν να μάθουν πώς θα τα πάνε φέτος στα αισθηματικά τους, πότε θα 'χουν ανάδρομο, τί χρώμα είναι η αύρα τους και πώς πάει το τσι.
Αλλά θέλετε δε θέλετε εγώ θα τα πω – γιατί άλλωστε έκανα το μπλογκάκι μου νομίζετε;

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
1. σε ένα... δύο... τρία τέρμινα θα έχουμε εκλογές
2. τα χρηματιστήρια μια θα ανεβαίνουν, μια θα πέφτουν
3. ο θρύλος θα σαρώσει φέτος
και τέλος, αχ πολύ τέλεια είναι τα καρώ που γέμισαν οι βιτρίνες. Όλα θα τα πάρω, όλα! :P



Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Όλα κι όλα!




Κι ενώ μερικές φορές το bloggin σου δίνει την ψευδή εντύπωση ότι μιλάς... εεε... γράφεις στο βρόντο, είναι μερικές άλλες που είσαι σίγουρη ότι κάποιοι εκεί έξω σε διαβάζουν, κάποιοι που έχουν νοιώσει τουλάχιστον μια φορά το ίδιο με σένα και ασυνείδητα προσπαθείς να συντονιστείς μαζί τους, να “πιάσεις” την ενέργεια που σου στέλνουν να “δεις” την αύρα τους... και τη βλέπεις. Όχι μόνο αυτή. Ίσως να βλέπεις και πολλά περισσότερα απ΄όσα ήθελες.

Και μετά λες άει σιχτίρ ρεμάλια που εγώ κάθομαι και σας αναλύω τα αστρολογικά μου, σας δίνω τα φώτα μου στο γνώθισεαυτόνκαισεκείνον, σας ανοίγω τα μάτια με τις γνώσεις μου κι εσείς ανταποδίδετε με γκομενιακά mail τύπου “έλα να δεις το φλιτζάνι μου”, “θέλεις να ενώσουμε τις αύρες μας” και άλλα χαριτωμένα. Καλά, τσίπα δεν έχετε πάνω σας;

Πείτε μου, είναι δυνατόν ΌΛΟΙ να ψάχνετε γκόμενα; Κι εντάξει οι ψηλοί, μελαχρινοί, αθλητικοί τύποι με πράσινα μάτια. Αναγνωρίζω ότι εσείς χρίζετε μιας κάποιας πιο σοβαρής αντιμετώπισης διότι οι πλανήτες σας μια ισορροπία την έχουν. Μια ταραχή όσο να πείτε, μπορώ να την καταφέρω. Μα και οι άλλοι; Οι... ανισόρροποι; Οι.. απλοί; Οι... καθημερινοί; Ε, όχι κύριοι! Τί μας περάσατε, έχουμε και προδιαγραφές εμείς τα ποιοτικά μπλογκάκια.

Λοιπόν για να τελειώνουμε. Έχετε όλο το δικαίωμα να στέλνετε mail αλλά όχι χωρίς φωτογραφία, αστρολογικά δεδομένα, γκομενιακό βιογραφικό και μια μικρή περιγραφή της μητέρας σας. Α, και το Ε9 (τελευταίες αστρολογικές ανακαλύψεις έδειξαν ότι το Ε9 σχετίζεται άμεσα με την Αφροδίτη των ανδρών, πράγμα άκρως χρήσιμο εάν θέλετε να κάνουμε σοβαρή δουλειά).

p.s: μη δίνετε σημασία, χοντρολάλησα απ΄το διάβασμα. :)